Onze No Meat kan je vanaf nu kopen in La Cantina te Schoten alsook in Carrefour Express in de paalstraat!

Dankzij de hoge plantaardige eiwitwaarde in ons product is het ideaal voor spiermassa en spierbehoud. Daarnaast bevat het van nature veel B-Vitaminen en is rijk aan mineralen

We gingen op zoek naar een lokale vleesvervanger die 100% homemade was, een bron van eiwitten was en bovendien met een grote portie liefde gemaakt werd.

Hoe het allemaal begon..

Voor zij die reeds ons gezellig café La Cantina in Schoten kennen is het geen geheim dat we graag met nieuwe ideeën afkomen en dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe avonturen. Zo begonnen we in de zomer van 2021 met onze La Cantina Foodtruck. Een foodtruck met Latijns Amerikaans streetfood die we verhuren voor alle soorten feestjes. Toch misten we nog iets in het aanbieden van onze producten namelijk een lekkere lokale vleesvervanger die een bron van eiwitten is, die 100 % homemade is en die bovendien met een grote portie liefde gemaakt wordt. Zo gezegd zo gedaan, La Cantina No meat werd een feit! Onze no meat is bovendien goed voor onze planeet, toekomst , dieren en gezondheid! Voor zij die ons nog niet kennen, kom gerust bij ons langs voor de live versie van ons verhaal!

NO Meat all love